Η ΑΕΚ Περιστερίου συνεπής στο ραντεβού της για 7η σεζόν διοργανώνει το τουρνουά ”ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ” το οποίο έχει γίνει πια θεσμός για όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες.
Το τουρνουά ”ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ” έχει σκοπό την προετοιμασία των αθλητών-τριών για τη νέα σεζόν συνεχίζοντας να έχουν παιχνίδια μετά το τέλος των επίσημων διοργανώσεων τους, σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ.
Μέσα από μια άρτια διοργάνωση που θα προσφέρει σε όλα τα σωματεία η ομάδα μας, με πρόγραμμα αγώνων, συνεχή ενημέρωση και ροή αποτελεσμάτων και υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, έτσι ώστε όλοι οι αθλητές-τριες να χαρούν το μπάσκετ με τον καλύτερο τρόπο!
Το Τουρνουά ”ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ” αφορά όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών και ήδη έχουν ξεκινήσει τα Τουρνουά για τις ηλικιακές κατηγορίες: Εφήβων , Παίδων και Κορασίδων – Νεάνιδων.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε την προκηρύξη για το τουρνουά: Παμπαίδων όπως και την αίτηση συμμετοχής σας για το 7ο Τουρνουά ”ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ” (για κάθε ηλικιακή κατηγορία θα πρέπει να συμπληρωθεί ξεχωριστή δήλωση συμμετοχής).
Οι δηλώσεις για το τουρνουά: Παμπαίδων είναι μέχρι τις 14/5/2024 και το τουρνουά ξεκινάει στις 18-19/5/2024.
  • Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε εδώ την προκήρυξη για το 7ο Τουρνουά Παμπαίδων U14 ”ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ” το οποίο ξεκινά στις 18-19/5/2024.
  • Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε εδώ και να συμπληρώσετε τη αίτηση συμμετοχής σας ανά τμήμα και να την αποστείλετε στο mail: [email protected]
Τις επόμενες ημέρες θα ανέβουν και προκηρύξεις για τις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες Μίνι U13, Προμινι U12 και JUNIOR U11.
Πληροφορίες:
τηλ: 6970645247