Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για το Γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας, καθώς η ομάδα μας στα πλαίσια της Γ’ Φάσης για τα play out της A2 Γυναικών, επιβλήθηκε με σκορ 56-64 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και έτσι θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν 2023-2024 στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου μας, στον προπονητή μας κ. ΚΟΣΜΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ, στον έφορο της ομάδας κ. ΝΑΟ ΓΕΩΡΓΙΟ και στον φροντιστή της ομάδας μας κ. ΤΟΥΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για την μεγάλη τους προσπάθεια, τον ζήλο και την πίστη που έδειξαν και μετά από μια πολύ δύσκολή σεζόν, με τραυματισμούς και πολλές ατυχίες, κατάφεραν να σώσουν την ομάδα μας και να την κρατησουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών για 3η σερί σεζόν!

Όλοι μαζί ενωμένοι, μια παρέα μία οικογένεια, έδωσαν τα πάντα και κατάφεραν αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο μας.
Σας παραθέτουμε και τη δήλωση του προπονητή μας κ. ΚΟΣΜΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, μετά την ιστορική για την ομάδα μας νίκη επί το ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ και την παραμονή της στην Α2 Γυναικών:

”Με τη νίκη επί του Πανιωνίου, και την οριστική παραμονή της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, τελείωσε με επιτυχία, μια δύσκολη και ιδιαίτερη αγωνιστική σεζόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, για την τιμητική τους πρόσκληση να αναλάβω την ομάδα γυναικών του συλλόγου από τις 10 Δεκεμβρίου 2022.

Να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Νάο, για την πραγματική και πλήρη εμπιστοσύνη που μου έδειξε, καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και των play out. Η στήριξη και η συνεργασία του, υπήρξε το πλαίσιο μέσα στο οποίο υλοποιήθηκαν οι αγωνιστικοί μας στόχοι.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, και μια βαθιά εκτίμηση γι’ αυτές τις αθλήτριες που υπομονετικά, και με τον δικό τους ειλικρινή τρόπο, με βοήθησαν και με εμπιστεύτηκαν μέσα στις αγωνιστικές γραμμές και κατάφεραν το δύσκολο φετινό στόχο της παραμονής στην Α2.

Ευχαριστώ για την βοήθεια του, πλάι στον πάγκο της ομάδας, τον κ. Γιάννη Κάργιαννη, ο οποίος με την επί χρόνια παρουσία του στον σύλλογο, με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τις “συντεταγμένες” της ομάδας.

Ακούραστος βοηθός σε ότι χρειάστηκε η ομάδα εκτός γραμμών γηπέδου, ο Γιώργος Τούτσης. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς.

Τέλος, να πω πως μου έκανε εντύπωση η ζεστή υποδοχή και συμπαράσταση που είχα από όλους τους συναδέλφους των τμημάτων της ΑΕΚ Περιστερίου, τους ίδιους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, σε όλο το διάστημα της παρουσίας μου, στις καλές και στις άτυχες στιγμές, και τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών και χειροκρότησαν την προσπάθεια μας χωρίς να με κάνουν να νιώσω άβολα ούτε μια στιγμή!

Υγεία, επιτυχίες και ωραίες μπασκετικές στιγμές σε όλη την αθλητική οικογένεια της ΑΕΚ Περιστερίου.”

Κοσμίδης Κυριάκος,
Προπονητής γυναικείου τμήματος ΑΕΚ Περιστερίου.